[TTK HÖK -Képviselők]Levelezés - És egy kis jogi háttér

Sudár Mariann u5i7ja at caesar.elte.hu
2015. Május. 30., Szo, 18:48:59 CEST


Hali! 
vettem :D

üdv, 
Mariann

2015 Május 30, Szombat 18:27 CEST dátummal, Informatikus - ELTE TTK HÖK<informatikus at ttkhok.elte.hu> ezt írta:
 Sziasztok!

Tegnap tartottunk egy kisebb tisztségviselői ülést. Egész nagy számban megjelentünk. Sajnos nem tudott mindenki eljönni, de így is sikerült fontos dolgokba belemenni.

Felmerült, hogy előbb belül rendezzük a kommunikációt, és ha itt minden rendben van, akkor mehetünk tovább. Ez valóban így van.

Sajnos korábban sokszor előfordult az, hogy valaki küldött egy levelet valakinek, vagy listának és nem kapott visszajelzést. Lehet, hogy a levél tájékoztató jellegű volt, lehet hogy kérést fogalmazott meg, nem érkezett válasz. Ebből sajnos nem lehet eldönteni, hogy most elolvasta-e, érdekli-e, stb.

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy amennyiben levelet kap, reagáljon vissza valamit (legalább azt, hogy vettem, vagy értettem... esetleg nem tudok rá reagálni, stb.).

A másik ami felmerült, bár épp távozásomkor mondtam félvállról. Amennyiben valaki több személynek küld levelet és ezek között szerepel személyes e-mail cím (nem hökös, stb), akkor azt tegyétek titkos másolatba.
Hogy miért? Mert az e-mail cím személyes adatnak számít, akár a személyigazolvány szám. Furcsán hangozhat, de miáltal egyénileg beazonosítja az embert, ezért igazak rá a személyiségi jogok.

Kérlek benneteket, ezekre figyeljünk oda!

Tegyük oda magunkat!

F

-- Fetter Dávid
Informatikus
ELTE TTK Hallgatói Önkormányzat
Telefon: 30/417-7575
Facebook: https://www.facebook.com/eltettkhok
Web: http://ttkhok.elte.hu

Jelen elektronikus levél és csatolmányai bizalmas információt tartalmazhatnak, amely kizárólag a címzettként feltüntetett természetes, vagy jogi személynek szól! Amennyiben Ön nem szerepel a címzettek között, kérjük, azonnal értesítse a levél küldőjét és törölje a levelet és csatolmányait a bejövő üzenetei közül anélkül, hogy a levelet bármilyen célra felhasználná, továbbítaná, lemásolná vagy hozzáférhetővé tenné a címzetteken kívül más személyek részére.


_______________________________________________

ttkhok-kepviselok mailing list

https://listbox.elte.hu/mailman/listinfo/ttkhok-kepviselok


 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20150530/085abb00/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról