[MaFLa] Aquinói Szent Tamás Társaság közleménye, felhívása

Hoppál Bulcsú Kál hoppal at hotmail.com
Mon Oct 10 11:16:28 CEST 2016


Kedves MASZTT Tagok!

2016. szeptember 9-én sor került a MASZTT tisztújító közgyulésére. A szavazatok alapján a tisztségek a következoképpen alakultak:
Védnök: Dr. Varga Lajos váci segédpüspök. Tiszteletbeli örökös elnök: Dr. Cselényi István. Elnök: Dr. Vincze Krisztián.
Az eddig tisztségviselok áldozatos munkáját szívbol köszönjük, az új hivatalviselok munkájára pedig Isten áldását kérjük!

Értesítések, hírek:
December 16-án a PPKE-HTK épületében szakmai napot tartunk. A szakmai nap célja, hogy a MASZTT e programra jelentkezo tagjai 20 perces eloadásokban bemutathassák: forrásban lévo írásaikat, az oket aktuálisan foglalkoztató témákat, a hazai, nemzetközi könyvpiacon megjelent kiemelkedo jelentoségu írások ismertetését, melyek a szent tamási filozófia és annak öröksége kereteibe helyezkednek bele. Minden eloadás-blokk végén hozzászólásokra, kérdésfelvetésekre, diszkussziókra is lehetoséget adunk. A tervezett eloadások rövid vázlatát a khoppal at yahoo.com email címre kell eljuttatni 2016. október 31-ig, melyek programba építésérol az Elnökség 2016. november 7-ig dönt.
Kérünk tisztelettel minden MASZTT Tagot, hogy esedékes tagsági díjukat legyenek szívesek befizetni. Ez az összeg egy olyan személyes hozzájárulás, ami a Társaság alapveto muködését teszi lehetové. Elképzeléseink, számításaink szerint a jövoben egyéb forrásokra is szert tehetünk, melyek a Társaságnak nagyobb mozgásteret biztosítanak, több rendezvénynek és projektnek nyújtanak lehetoséget. Addig azonban komoly szükségünk van a tagsági díjak elérhetoségére. A tagdíj egységesen 2000 forint évente. Számlaadataink:
Magyarországi Aquinói Szent Tamás Társaság
11600006-00000000-16114896

Elozetes terveink szerint a 2017. évi konferenciánkra március 10-én kerül sor, mely "Az emberi lét beteljesedése, a világ jövoje - Eszkatológia és történelemszemlélet Aquinói Szent Tamás nyomán" címet viseli.
MASZTT Elnökség


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://listbox.elte.hu/mailman/private/mafla/attachments/20161010/8c59a2cc/attachment.html>


More information about the mafla mailing list