[MaFLa] Konferencia-felhívás

Hoppál Bulcsú Kál hoppal at hotmail.com
Wed Oct 20 08:46:49 CEST 2021


Tisztelt Kollégák!

Még lehet jelentkezni:

VALLÁS és PANDÉMIA

konferencia felhívás

A Magyar Vallástudományi Társaság (MVT) a Budapesti Corvinus Egyetemmel közösen tudományos konferenciát szervez a vallás és pandémia kapcsolatának, történeti alakzatainak feltérképezése témájában. A konferencia célja, hogy mind történetileg, mind szisztematikusan reflektáljon a vallás jelensége és a betegségek, járványok viszonyára.
Várjuk egyetemi oktatók, kutatók és Ph.D. hallgatók előadásait. A megközelítések sokasága (filozófiai, történészi, eszmetörténeti, teológiai, néprajzi, szociológiai, stb.) és azok összevetése kiváló alkalmat ad arra, hogy a hazai kutatók elmélyülten vizsgálják és értékeljék a vallás és pandémia viszonyának aspektusait.

A konferencia időpontja: 2021. december 3. (péntek)

A konferencia helye: Budapesti Corvinus Egyetem

Az előadások időtartama húsz perc. Az előadásokhoz szükséges technikai eszközöket – táblát, írás- és diavetítőt, videót, számítógépet, illetve projektort – igény esetén biztosítjuk. Jelentkezni egy 15 soros absztrakttal lehet 2021. október 31-ig az MVT hivatalos címén: magyarvallastudomanyitarsasag at gmail.com<mailto:magyarvallastudomanyitarsasag at gmail.com>

A konferencián elhangzott legjobb előadásokból a Magyar Vallástudományi Társaság konferencia-kötetet kíván megjelentetni.

Tisztelettel:
Mezei Balázs
elnök

www.vallastudomany.eu<http://www.vallastudomany.eu>



HB
<http://www.uni-nke.hu>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://listbox.elte.hu/mailman/private/mafla/attachments/20211020/97054205/attachment.html>


More information about the mafla mailing list