[Kepviselok] Potgolyatabor

Ónodi F. László jonnyb at vipmail.hu
2004. Sze. 4., Szo, 14:15:48 CEST


Sziasztok!Gondolom nehanyan mar tudjatok, hogy potgolyatabort szervez a HOK a Magas-tatraba, Popradra Szlovakiaba.Jovo heten penteken (10-e) reggel 7kor indulunk busszal, majd vasarnap erkezunk haza, vmikor 10korul(este).Szallas vagy hotel vagy hostelben, meg nem jeleztek vissza.:(Aki mar jart Popradon, tudja hogy nagyon szep videk, aki nem az azert jojjon, hogy lassa.Lesz turazas, ismerkedes golyakkal, a szlovak sor minosegenek ellenorzese, stb.Egy konnyedebb hangvetelu tabornak tervezzuk, termeszetesen nagy hangsulyt fektetve golyakra es az elso tapasztalataik felmeresere az egyetemrol, valamint  a felmerulo problemaikrol, igenyeikrol valo tajekozodasra.Termeszetesen nem csak golyaknak szol a tabor, jo lenne ha minel tobben a HOK-bol is eljonnetek.Ha valakinek bovebb informacio kell, akkor csatoltam a hivatalos kiirast a levelemhez, illetve hivjatok nyugodtan!feco Tisztelettel:Ónodi Ferenc LászlóELTE TTK HÖKKommunikációs és Szervező elnökhelyettesszerveh at ttkhok.elte.hu30/3461174 Mivel a cstaolt fajlt nem engedte a renszer ezert bemasoltam:(   :
Pótgólyatábor leírás
 
A tábor időpontja: 2004.09.10(péntek)-2004.019.12.(vasárnap).
 
Helyszíne:                     Szlovák Köztársaság, Magas Tátra, Poprád
(Festői környezetben a Magas Tátra lábainál elterülő kisváros, amit a helyiek csak a Tátra kapujának hívnak. Rengeteg túra és kirándulási valamint kikapcsolódási lehetőséget kínál a város és a környező kisebb települések.)
 
Utazás: Pénteken reggel 7-kor indulunk a Keleti pályaudvar melletti parkolóból egy 50 fős, légkondicionált busszal (WC, hűtő, stb) Poprádra. Érkezés kb. 12 órakor.
Vasárnap visszautazás kb. 17 órakor, érkezés kb. 22 órára várható.
(Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a 40 főt, úgy reggel 6 .15-kor induló közvetlen vonattal megyünk Poprádra, vissza pedig vasárnap 16.35-kor, szintén egyenesen Budapestre, átszállás nélkül. Találkozás a Keleti Pu. előtti lépcsősoron reggel 6.40-kor. Vonattal való utazás esetén )
 
Szállás: Hostel DM Poprad vagy Hotel Gerlach 
             Várható költségek: Hostelben 1300 ft/fő/éjszaka körül
                                                         Hotelben  1700 ft/fő/éjszaka körül  +700 ft reggeli+ebéd
 
Program: Érkezés és a szállás elfoglalása után csoportfoglalkozás, ismerkedés a gólyákkal és felsőévesekkel. Késő délután városnézés és egy rövid túra a közeli tóhoz, majd este szabadprogram.
Szombaton reggeli után egy nagyobb lélegzetvételű túra a Magas Tátrába, este beszélgetés az egyetemről, társasozás, csoportfoglalkozás.
Vasárnap egy közeli turistaház felkeresése felvonóval, majd kora délután ebéd illetve szabadprogram a városban.
Indulás visszafelé 17 óra körül. Az érkezés kb. 22 órára várható.
 
Költségek: A tábor díja előre fizetendő, induláskor. Természetesen non-profit, tehát csak a szállás és az utazási költséget kell befizetni. Ez előreláthatólag 9000 forint körül lesz.
Ebben benne van az utazás oda és vissza, valamint a szállás.
Amennyiben nem igénylünk étkeztetést, úgy mindenki maga gondoskodik az ellátásról! ( Bolt, étterem és büfé van a közelben, viszonylag olcsó( magyar árakhoz képest))
 
Jelentkezés: A beiratkozás folyamán lehet regisztrálni, melyet legkésőbb jövő hét hétfőig kell véglegesíteni (2004.09.06-ig!). A létszám korlátozott, maximum 50 fő részvétele lehetséges .
A sorrendet a végleges regisztráció sorrendje fogja megszabni, így érdemes már úgy jelentkezni, hogy az végleges legyen.
 
 
Elérhetőségek: Regisztrálni a beiratkozás helyszínén, vagy az Északi tömb Hallgatói irodájában lehet, személyesen. 
Amennyiben itt valamilyen oknál fogva nem megoldható akkor Ónodi Ferencnél a 30/346-11-74-es telefonszámon, vagy a szerveh at ttkhok.elte.hu –n lehet. 
(Szeptember 06-ig legkésőbb!) 
További információk szintén ezeken az elérhetőségeken!
 
Fontos: Ne felejtsd otthon az útleveledet (biztonság kedvéért ez javasolt) vagy a személyi igazolványodat! 
Hozz magaddal megfelelő mennyiségű költőpénzt, amit, ha meg tudod oldani, itthon válts át szlovák koronára.
Illetve esőkabátot, meleg ruhát is csomagolj, ugyanis a Magas Tátrába megyünkJ.

_________________________________________________
Normál és polifonikus csengőhangok 
(pl.: Rómeó és Júlia: Lehetsz király; O-zone: Dragostea din tei) 
Töltsd a saját képeidet a mobilodra! Színes háttérkép szerkesztő
Klikk ide: http://www.telcsi.hu/index.php?prefix=JM

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20040904/f33fde05/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról