[TTK HÖK -Képviselők]ELTE-s oldalak leállás

Informatikus - ELTE TTK HÖK informatikus at ttkhok.elte.hu
2015. Dec. 4., P, 09:07:32 CET



 Kedves Képviselők, Tisztségviselők!

Szombaton és vasárnap nagy valószínűséggel nem fognak működini a Kari Önkormányzathoz működő oldalak, beleértve a ttkhok.elte.hu és az osztondij.elte.hu. A leállás körülbelül 4-5 órát fog igénybe venni az említett időszakban.

Az ok: karbantartás és frissítés.

Ui.: Kedves tisztségviselők! Szeretném a Wordpresses oldalakon is végrehajtani a karbantartást, biztonsági frissítéseket. Ez azzal járhat, hogy az oldalakon beállított design is elállítódhat, frissülhet újabb dolgokkal. Készítsetek képmentéseket, és igyekszem visszaállítani a régi állapotokat! Mindenképp küldjétek el a képeket szombat reggel 11:00-ig.
Sudár Mariann, Balogh Dániel, Égerházi Bálint

F

-- 
Fetter Dávid
Informatikus
ELTE TTK Hallgatói Önkormányzat
Telefon: 30/417-7575
Facebook: https://www.facebook.com/eltettkhok
Web: http://ttkhok.elte.hu

Jelen elektronikus levél és csatolmányai bizalmas információt tartalmazhatnak, amely kizárólag a címzettként feltüntetett természetes, vagy jogi személynek szól! Amennyiben Ön nem szerepel a címzettek között, kérjük, azonnal értesítse a levél küldőjét és törölje a levelet és csatolmányait a bejövő üzenetei közül anélkül, hogy a levelet bármilyen célra felhasználná, továbbítaná, lemásolná vagy hozzáférhetővé tenné a címzetteken kívül más személyek részére.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20151204/08edd5b9/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról