[TTK HÖK -Képviselők]Távollét

Lukács Márton irodavezeto at ttkhok.elte.hu
2015. Okt. 2., P, 07:57:31 CEST


Kedves Képviselők, Tisztségviselők!

Az elkövetkező héten (ahogyan Bálint is) terepgyakorlaton leszek, ezért a Hallgatói Iroda korlátozott nyitvatartással fog üzemelni, a nyitvatartási időben pedig Balogh Dánielt találjátok az irodában. A jövő heti nyitvatartási időről (perceken belül) a ttkhok.elte.hu/hallgatoiiroda wevoldalon, illetve a HALI ajtajára kifüggesztett hirdetményből tájékozódhattok.
Egyúttal szeretném jelezni, hogy október 6-án, kedden, a kötelező tűzvédelmi gyakorlatnak tesz eleget a Campus, ezért 12 órától tűzriadó gyakorlatot tartanak, mely előreláthatólag 20 percet fog igénybe venni. Az említett időintervallumban senki sem tartózkodhat az épületekben. A tűzriadó felelősének (Lászlóffy László) kérése, hogy lehetőségeinkhez mérten tájékoztassuk erről a hallgatókat, ezért megkértem Fetter Dávidot, hogy a körlevélben küldött hirdetményt tegye fel a honlapra, valamint az Északi Hali ajtaja mellett nyomtatott formában is olvasható.

Igyekszem minden nap ránézni az e-mailekre, illetve remélem, hogy telefonon is el tudtok majd érni, ha szükséges. (térerőfüggő)
--
Üdvözlettel:
Lukács Márton
Irodavezető
ELTE TTK Hallgatói Önkormányzat
1117 Bp. Pázmány Péter sétány 1/A Fsz. 075
E-mail: irodavezeto at ttkhok.elte.hu
Tel: (1) 372-25-00/6054
Web: ttkhok.elte.hu
Facebook: facebook.com/eltettkhok
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20151002/7bb0c616/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról