[TTK HÖK -Képviselők]Átadás-átvétel

Dukán András Ferenc dukan at alapitvany.elte.hu
2016. Május. 25., Sze, 09:55:15 CEST


Sziasztok!

A TTK HÖK (Zsolti által interpretált álláspontja) alapján az átadás-átvétel (kulcsok, jelszavak, folyamatban levő ügyek, bankjogosultságok...) Béni Kornéllal megtörtént a tegnapi napon. Az Alapítvány elnöki levelezésen eléritek, engem határozatlan ideig ezen a címen elérhettek. Az átadás-átvétel bejelentése első körben a könyvelők felé történt meg, de a többi partner is tájékoztatásra fog kerülni, Kornéllal egyeztetett ütemben. (Több esetben ezt személyes bemutatkozással kötném össze.) A könyvelők ennek megfelelően módosítják az éves beszámolót, amelynek elfogadása az új kuratórium első fontos feladata lesz.

Köszönöm az eddigi munkát! Kérlek, gondoskodjatok, hogy minden címzettként szereplő levelezőlistára megérkezzen a levél, amennyiben van rá lehetőség. Bár búcsúzó gondolattal és az elmúlt évek beszámolójával a korábbi ígéretemnek megfelelően a bírósági átvezetést követően még jelentkezek. Karcsi arról tájékoztatott, hogy hétfőn elsőbbséggel postára adta az átvezetési kérelmet, így ez várhatóan még június-július folyamán megtörténik.

Sikeres tisztújítást, kellemes alakulást, az Alapítvány csapatának pedig továbbra is ilyen sikeres működést kívánok addig is!

Üdvözlettel:
Dukán András Ferenc :)
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20160525/4cabad4a/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról