[TTK HÖK -Képviselők]Fwd: Szakterületi bevonók

Lukács Károly lukacs.karoly at ttkhok.elte.hu
2016. Okt. 4., K, 21:16:21 CEST



-------- Eredeti üzenet --------
Tárgy: Szakterületi bevonók
Dátum: 2016 Augusztus 30, Kedd 13:35 CEST
Feladó: Lukács Károly <lukacs.karoly at ttkhok.elte.hu>
Címzett: rendbiz at ttkhok.elte.hu, Nagy Anikó Zsuzsanna <bioszk at ttkhok.elte.hu>, Székely Gellért Zsombor <fizikaszk at ttkhok.elte.hu>, "Vida Nikolett" <matekszk at ttkhok.elte.hu>, Sudár Mariann <tanarszk at ttkhok.elte.hu>, kepviselok at ttkhok.elte.hu, elnok at ttkhok.elte.hu, foldtudszk at ttkhok.elte.hu, "Vajda Levente" <kemiaszk at ttkhok.elte.hu>, Pintér Kornélia <tanarszk at ttkhok.elte.hu>, Pánczél Balázs <kornyszk at ttkhok.elte.hu>


Tisztelt címzettek!

Mint azt sokan már tudják, lesz október 7-től egy 3 napos bevonó és vezetőképző eseményünk kari szinten, ennek előkészítéséhez és megalapozásához szükség volna a szakterületi bevonók mielőbbi megtartására. A Kari önképző-bevonó esemény október 7-én veszi kezdetét, hogy a kedvet kapóknak legyen idejük jelentkezni, szeretném ha szeptember 23-a péntekig minden szakterület sort kerítene erre. Kérem, hogy ennek - mármint a szakterületi bevonótoknak - facebook eseményét, legalább az eseményt megelőzően két héttel hozzátok létre és jusson el a gólyákhoz!

Levelem elsősorban a szakterületek vezetőit hivatott megszólítani, de kérek minden kedves képviselőtársamat, hogy amennyiben ideje engedi és affinitást érez, akkor jelentkezzen szacskójánál, szabelnökénél, hogy a munkából kisebb-nagyobb részt vállaljon.

A szakterületi szervezkedésekbe nem kívánok belefolyni, de ha kérdés vagy kérés van állok bármikor rendelkezésetekre! Azt viszont szeretném kérni a szakterületi vezetőktől, hogy levelem nyugtázásáról és az annak fényében kialakított munkatervről mielőbb jelezzenek vissza telefonos és/vagy személyes zaklatásomat elkerülendő.


--
Barátsággal,

Lukács Károly
képviselő
ELTE TTK Hallgatói Önkormányzat
1117 Budapest, Pázmány Péter stny. 1/C
Telefon: 06-20-515-3216
Web: www.ttkhok.elte.hu
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20161004/e22c77f3/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról