[TTK HÖK -Képviselők]VB Nyilatkozatok

Szabó Áron eb at ttkhok.elte.hu
2016. Sze. 25., V, 23:55:15 CEST


Elnézést kérek mindenkitől, egy héttel elnéztem a naptárt, az ominózus csütörtök 2016.09.22. volt!
2016 Szeptember 25, Vasárnap 23:51 CEST dátummal, Szabó Áron <eb at ttkhok.elte.hu> ezt írta:
  Kedves Kornél! 
Tiszelt Küldöttgyűlés!

Úgy érzem, feladhatjuk a szóbeli kommunikációt, és innentől kezdve csak írásban kellene kommunikálnunk. A három megválasztott VB tagból egyet írásban kértem meg, mivel vele nem volt alkalmam személyesen találkozni. Neked, Kornél csütörtökön (2016.09.15)-én szóltam, a tanáris bevonó előtt a déli haliban arról, hogy holnap éjfélig kéne nyilatkozni. Erre rábólintottál, hogy tudod, hogy kell nyilatkozni, és ennyivel lezártad a témát. Hárman voltunk bent, nem csak ketten hallottuk. Legjobb tudomásom szerint Muliter Ádám is megkért rá. Ezek után úgy érzem, a késői nyilatkozattal már csak a kákán is a csomót kerested, és vártad a reakciót. 

Az értesítésnél szintén csak úgy érzem, az elvekkel harcolunk. Csak úgy nem lesz senkiből semmi a HÖK-ben. Vállalni kell a jelölést, pályázni, indulni a választáson stb. Vállaltad a jelölést, ezáltal már csak úgy gondolom, hogy érdeklődsz a végeredményről. Ahogy ismerem az Alapszabályt, és az EB ügyrendet, sehol sincs leírva, hogy értesítenem kell a megválasztottakat. Már akkor nem volt szokás, amikor először voltam EB. Az alakulón pedig kértem egy feladatkör leírást, hogy azokat a dolgokat is elvégezzem, amik nincsenek leírva. Ezt nem kaptam meg, így azt próbálom meg jól csinálni, amit olvastam / korábban tapasztaltam.

Amúgy pedig én is szeretek elvi kérdéseket csinálni abból, hogy mennyire szándékos egy kötözködés (és egyben mire jó) , amennyiben beismered, hogy hallottál róla, én pedig személyesen megkértelek a nyilatkozattételre. Onnantól kezdve az utóiratod teljes első bekezdése olyan feltételezésekbe bocsátkozik, amit a kijelentéseddel cáfolsz. De igen, igazad lehet, valaki félretájékoztathatott. De ha az EB email elég hivatalos neked, akkor úgy gondolom az EB személye is. Ha pedig nem ismersz fel, a következő emailemhez csatolhatok egy képet is (amire egyébként ott a TTK HÖK weboldala). A "holnap éjfélig" kijelentésemmel pedig úgy gondolom, kiszámolható a megválasztás napja is, habár az szerintem felesleges információ a végpont ismeretében.

Üdv,
Áron 

2016 Szeptember 25, Vasárnap 23:10 CEST dátummal, Béni Kornél József <beni.kornel at ttkhok.elte.hu> ezt írta:
  Kedves Ellenőrző Bizottság!
Tisztelt Küldöttgyűlés!

Köszönöm, hogy ezúton tájékoztatást kaptam a 2016. szeptember 13-i Küldöttgyűlési Ülésen hozott határozatról, miszerint a Küldöttgyűlés a Választási Bizottság tagjának választott (hogy milyen szavazati aránnyal, azt mondjuk továbbra sem tudom). A nyilatkozatomat természetesen 8 munkanapon belül írásban megteszem :)

Mellékesen megjegyzem, próbáltam magam is informálódni a határozatról a Küldöttgyűlés ügyrendjének következő bekezdése alapján:

"(3) Az emlékeztetőt nyolc napon belül valamennyi képviselőnek és tisztségviselőnek ki kell küldeni, valamint az Önkormányzat honlapján is elérhetővé kell tenni."

mind az Önkormányzat honlapján, mind a tisztségviselői email címem postafiókjában, azonban ez sajnos sikertelen volt (bocs Korni nem ellened szól)

Üdv, Kornél

ui.: hallottam róla, hogy meg lettem választva, ez tény. De tényleg nem több, csak úgy mellékesen hallottam róla. Mi van, ha szívesen indulnék képviselőnek, de ha VB tagra van szüksége a HÖK-nek, akkor feladom ezt a vágyamat, a közösségi érdekek alapján? Tegyek nyilatkozatot, hogy nem leszek képviselő, "hátha úgy alakult hogy épp megválasztottak az ülésen". Ha mégsem, akkor pedig így jártam?

Kedves Képviselők! Mi ez? Belegondolt ebbe valaki hogy hogyan mennek a dolgok? Kapok egy emailt az eb at ttkhok.elte.hu-ról hogy ilyen-olyan aránnyal meg lettem választva, gratulálunk, nyilatkozz! akkor nyilatkozok, hiszen hiteles forrásból értesültem (persze még mindig nem jegyzőkönyv, de hiteles). Ez szokott lenni (és szerintem lenne is) az eljárás.
Honnan kellett volna tudnom azt, hogy a megválasztásom nem szeptember 14-én történt, és ráérek hétfő éjfélig nyilatkozatot tenni? Nemár... :) Engem aztán nem visel meg, ha nem leszek Választási Bizottsági tag, itt nem erről van szó, csak szeretek elvi kérdést csinálni az ilyen dolgokból.

Üdv ismét,
Kornél

2016 Szeptember 25, Vasárnap 22:05 CEST dátummal, Szabó Áron <eb at ttkhok.elte.hu> ezt írta:
  Kedves Küldöttgyűlés!

Béni Kornél VB nyilatkozata kicsúszott a 8 munkanapból, így elvesztette a mandátumát. A következő Küldöttgyűlési ülésen új tagot kell választani, amíg nem áll legalább 3 főből a VB. 

Üdvözlettel:
--


--
Szabó Áron
Ellenőrző Bizottság elnöke
ELTE TTK HÖK
E-mail: eb at ttkhok.elte.hu
Telefon: (1) 372-25-00/6054
Mobil: 70/392-3525
Facebook: http://facebook.com/eltettkhok
Web: http://ttkhok.elte.hu


--
Szabó Áron
Ellenőrző Bizottság elnöke
ELTE TTK HÖK
E-mail: eb at ttkhok.elte.hu
Telefon: (1) 372-25-00/6054
Mobil: 70/392-3525
Facebook: http://facebook.com/eltettkhok
Web: http://ttkhok.elte.hu
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20160925/427b64d3/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról