[TTK HÖK -Képviselők]?==?utf-8?q? [TTK?==?utf-8?q? HÖK -Képviselők]?==?utf-8?q? [TTK?==?utf-8?q??==?utf-8?q? HÖK -Képviselők]Déli?==?utf-8?q? hallgatói?==?utf-8?q? iroda_Rajtszámosztás

Lukács Károly lukacsk at caesar.elte.hu
2017. Május. 4., Cs, 09:09:43 CEST


Kedves Áron!

Köszönöm, hogy észrevételeid megosztottad velünk.

Üdvözlettel,
Lukács Károly


2017 Május 3, Szerda 18:44 CEST dátummal, Szabó Áron <szabo.aron at ttkhok.elte.hu> ezt írta:
  Kedves Károly, Képviselők!

Olyan szép és jó, hogy ismét a déli HALI lett kiválasztva erre a nemes feladatra! Azonban szeretnék érdeklődni, hogy miért éppen ez a "terem"? Ne érts félre, funkciói közé tartozhatna ez egy HÖK irodának (és én nem is leszek bent ezeken a napokon, tehát nem is engem zavar, mielőtt vád érne) csak már a korábbiakban is láthattuk, hogy ez nem működik. Egyrészt, a déli hali általában le van degradálva, "nem ügyfélfogadó tér", csak iroda. Másrészt (volt szerencsém a honlap szerkesztésében), a mai napig az volt kint, hogy az Alapítványban lehet átvenni, most jó, hogy hat nappal előtte megváltoztattuk- a visszaigazoló emailekkel egyetemben. Az őszi futásnál is számtalanszor előfordult, hogy eladó/átadó nem volt bent, és az éppen fogadóóráján ülő tisztségviselőt hordták el, mert nem tudott rajtszámot adni, pedig azt mondták már lehet átvenni.
Ezeket figyelembe véve miért nem megfelelőbb az Alapítvány? Fix nyitvatartással rendelkezik, ezalatt tud kompetens személy tartózkodni odabent. Személyes véleményem szerint ez sokkal inkább illene oda, mint szegény hali.

Válaszodat előre is köszönöm:
Áron

2017 Május 3, Szerda 15:07 CEST dátummal, Lukács Károly <titkar at alapitvany.elte.hu> ezt írta:
  Tisztelt Képviselők, Tisztségviselők!

Az idei 5vös5Km futóverseny rajtszámosztására május 9-én és 10-én kerül sor a déli hallgatói irodában. Kérlek benneteket, hogy a rajtszámosztók munkáját segítsétek, tekintettel arra, hogy rendszerint száznál több oktatónk is indul minden évben a versenyen akik átveszik rajtszámukat, ezen a két napon csak feladataitok ellátása érdekében vegyétek igénybe az iroda rendjét, a munkát fölösleges hangoskodással ne zavarjátok!

Köszönettel,

Lukács Károly

--
Üdvözlettel,

Lukács Károly
kuratóriumi titkár
ELTE TTK Hallgatói Alapítvány
1117 Budapest, Pázmány Péter stny. 1/C
Telefon: 06-20-515-3216
Web: http://alapitvany.elte.hu


--
Üdvözlettel,
Szabó Áron


 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20170504/188171f3/attachment-0001.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról