[TTK HÖK -Képviselők]Küszöbön?==?utf-8?q? álló küldöttgyűlés?==?utf-8?q? és személyi?==?utf-8?q? kérdések

Lukács Károly elnok at alapitvany.elte.hu
2018. Jún. 25., H, 18:54:45 CEST


Kedves Képviselőtársak!

Mindenek előtt elnézésetek kérem amiért igen jelentős, majd kéthetes késlekedéssel kerítek sort levelem megírására. Június 13-án illetve 14-én a Farkas Sophie kurátor, valamint Kovács Fanni kuratóriumi titkár lemondtak. Eddigi munkájukat ezúton is szeretném nekik megköszönni. Egykor mindketten az Alapítvány zavartalan továbbműködése érdekében vállalták az áldozatot, hogy betöltsék eddigi szerepköreiket, s tették mindezt úgy, hogy az alapítványi tisztség viselését a közösség szolgálatának tudata ösztönzi egyedül. Őszinte hálám nekik érte!

Lemondásukból azonban következik, hogy záros határidőn belül új személyeket kell választanunk tisztségeikbe, erre nézvést jogszabályi kötelezettségeink vannak. Azon kedves képviselőtársaimnak, akik az előző ciklusban még nem tevékenykedtek és esetleg nem jutott még idejük az Alapítvány és a HÖK viszonyrendszerében elmélyedni, bátorkodom felhívni a figyelmét, hogy az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány fölött az alapítói jogokat az ELTE TTK HÖK gyakorolja, így a küldöttgyűlés feladata lesz az új kuratóriumi tagok megválasztása.

Ez nem feltétlenül kell azt jelentse, hogy a képviselők sorából kell kikerüljön a leendő kurátor, sőt még csak hallgatói jogviszony léte sem szükséges a tisztség viseléséhez, de úgy gondolom, hogy az elsődleges fóruma a kurátorok keresésének azon testület kell legyen amely majd a pozíció betöltéséről is dönt. Másfelől szükségét éreztem annak, hogy felhívjam rá figyelmeteket várható a közeljövőben küldöttgyűlés.

Tehát aki késztetést érez arra, hogy az ELTE-s hallgatók közösségét az Alapítvány égisze alatt szolgálja, vagy tud olyan - akár a HÖK-ben nem közreműködő - személyt aki számításba jöhet az keressen, az ügy sürgősségéből fakadóan bármilyen fórumon és csatornán, illetve bátran azon ritka pillanatokban is mikor nem vagyok fellelhető az Alapítványban menjen be, és kezdjen el megismerkedni az ott zajló munkával!


Barátsággal,

Lukács Károly
kuratóriumi elnök
ELTE TTK Hallgatói Alapítvány
1117 Budapest, Pázmány Péter stny. 1/C
Telefon: 06-20-515-3216
Web: http://alapitvany.elte.hu
 képviselő
ELTE TTK Hallgatói Önkormányzat
1117 Budapest, Pázmány Péter stny. 1/C
Telefon: 06-20-515-3216
Web: www.ttkhok.elte.hu
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20180625/6a561fbb/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról