[TTK HÖK -Képviselők]Gólyatábori helyzet

Elnök - ELTE TTK HÖK elnok at ttkhok.elte.hu
2019. Ápr. 10., Sze, 16:22:03 CEST


Tisztelt Listatagok!
 
Szeretnék nektek nyújtani egy komolyabb helyzetjelentést a Gólyatáborról, mivel az utóbbi héten váratlanul felgyorsultak az események.
 
Múlt héten értesítettek, hogy nem tarthatunk tábort Bódvarákón a megfelelő körülményekkel. Szeretném hangsúlyozni, hogy önhibánkon kívül - annyira megemelkedtek az árak, hogy a TTK HÖK sajnos nem tudja vállalni a megrendezését. Szorítottak minket a határidők, így kevés idő állt rendelkezésre bármilyen döntéshozásra: 3 opció közül tudtunk választani.
 * idén nem tartjuk meg a gólyatábort * maradunk a térségben és ott keresünk egy hasonló lehetőséget * teljesen más helyen keresünk egy új lehetőséget
 
Álláspontom szerint az első lehetőséget mindannyian szeretnénk kizárni, így elkezdtem telefonálgatni, hogy hol tudnának minket fogadni - akár kempinges, akár házas táborról lenne szó. Mivel a kempingek nem tudtak volna kizárólagosságot biztosítani, így ezeket a helyszíneket elvetettük. Ezután fogalmazódott meg bennem, hogy így mi is csatlakoznánk az alsóörsi társasághoz, itt még várok a válaszra (Alsóörsön aug 25-ig Sörfesztivál van). A második eshetőség keretében az Egyesült Biológus Hallgatók Szövetsége (EBiHal) az “Égervölgye Nemzetközi Ifjúsági Tábor” (3756 Varbóc, külterület 052/2 hrsz.) helyszínére adott indikatív árajánlatot. A helyszín hasonló lenne Rákóhoz, viszont épített tisztálkodási lehetőségekkel rendelkezik! Faházak is vannak a helyszínen, de ez 100 fő befogadására képes, így a szervezői csapattal úgy döntöttünk, hogy ezen helyszínen továbbra is a sátrazás lenne prioritás. Ennek megfelelően az ajánlat sátorhelyre és étkezésre szól, a helyszíni infrastruktúra használatát még egyeztetnünk kell, de minden remény megvan arra, hogy a kéréseinket sikerül az EBiHal-nak teljesítenie.
 
A helyzet komédiája, hogy a tegnapi napon el kellett küldenem az anyagokat a Kancelláriára Geréb Tündének, mert már a sokadik határidő után mennének az anyagok a beszerzésre, illetve a kiírás a meghívott cégeknek. A szervezői csapattal azt gondoltuk a legmegfelelőbb megoldásnak, ha az EBiHal ajánlatát adjuk le Tündének, hiszen abban a pillanatban az volt a legbiztosabb alternatíva. Természetesen nyitott szemmel járunk és keresünk további helyeket. Bízunk benne, hogy ELTE-s gyorsasággal fog történni a kiírás, így esetleg lesz lehetőségünk mást is számításba venni. Ha véletlenül az elkövetkezendő napokban megtörténne a kiírás, akkor sem vagyunk kötelezve semmire.
 
Kényelmetlen szituációba kerültünk, amelyben kérjük a megértéseteket. Amennyiben nem elfogadható a Küldöttgyűlés számára az eredmény, legjobb tudomásom szerint megtehetjük, hogy az ajánlattétel után nem szerződünk a nyertessel. Ha ezt választjuk, akkor azonban el kell fogadnunk, hogy 2019-ben nem lesz TéTéKás Gólyatábor.
 
Hétfőn mindenképp tartunk egy tisztségviselői és választmányi ülést, ahol természetesen erről is szót ejtünk. Mindenkit szeretettel várunk, türelmeteket és megértéseteket köszönjük.
--
Horváth Luca
Elnök
ELTE TTK HÖK
E-mail: elnok at ttkhok.elte.hu
Telefon: (1) 372-25-00/6054
Mobil: +36202599364
Facebook: http://facebook.com/eltettkhok
Web: http://ttkhok.elte.hu
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20190410/6d201a30/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról