[TTK HÖK -Képviselők]A KGy kimentésekről

ELTE TTK HÖK Ellenőrző Bizottság eb at ttkhok.elte.hu
2023. Okt. 23., H, 21:06:02 CEST


Kedves képviselők!

Az október.10-i rendkívüli küldöttgyűlésen több képviselő is, akik előzetesen írásban jelezték hogy késve tudnak csak megjelenni, végül az ülés rövidsége miatt mégse tudtak részt venni.

Sajnos ebben az esetben az Ellenőrző Bizottságnak nincs lehetősége a mérlegelésre, hiszen a kimentés kérésének részleteit teljes mértékben szabályozza az EHÖK/219/3 (2017)<https://drive.google.com/file/d/1NHZNKVNfk2Fr7DcAUonMKDBeUhqm6O4N/view?usp=drivesdk> iktatószámú EB állásfoglalás, melyet minden képviselő megkap a mandátuma létrejöttekor.
De a biztonság kedvéért ha rákattintotok az iktató számra itt is elolvashatjátok eredetiben.

Továbbá ismét felhívnám a figyelmeteket arra, hogy a küldöttgyűlés mikéntjétől függetlenül (Rendes/Rendkívüli) kimentést minden esetben csak 6 órával az ülés kezdete előttig tudtok kérni. Természetesen ciklusonként egyszer mindenkinek jogában áll sürgősségi kimentést kérni, DE sürgős esetet csak indoklással tudunk elfogadni.
A "sajnos mégse tudok részt venni", "közbe jött valami", "elfelejtettem hogy ma lesz" és ezek permutációit sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Ezen levelünkben, a hatályos GDPR szabályokat figyelembe véve, csatolom a 2023.10.10.-i KGy utáni állapotát a jelenléti íveknek.

Ha bármi kérdésetek van ezzel, vagy bármi más számunkra relevánssal kapcsolatban, keressetek minket bizalommal!

U.i.:
Egy kis jelmagyarázat a csatolmányhoz, 1-es számmal jelöltük azt, amikor valaki egy ülésen jelen volt, szürke kitöltéssel ha nem jelent meg de előzetesen kimentését kérte, fekete kitöltéssel pedig ha nem kérte kimentését, illetve ha késve küldött kimentést de az ellenőrző bizottság nem fogadta el a rendkívüli indokot. Ha valaki neptun kódjánál egy ülésnél nem szerepel se szám, se kitöltés, az azért van mert később került be a küldöttgyűlés tagjai közé. A tisztán kifeketézett sorok pedig azokat jelölik, akik már nem tagjai a küldöttgyűlésnek.

A holnapi (10.24) rendes küldöttgyűlésre még kedd 12:00 óráig várjuk a kimentési kérelmeket, ezután csak rendkívüli kimentés kérésére van lehetőség.

További kellemes estét, holnap találkozunk!

Jó szerencsét!

Hegedűs Dávid
ELTE TTK HÖK
Ellenőrző bizottsági tag
eb at ttkhok.elte.hu

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20231023/a1ddac51/attachment-0001.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 2023_24_kepviselok – másolat.pdf
Type: application/pdf
Size: 42785 bytes
Desc: 2023_24_kepviselok – másolat.pdf
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20231023/a1ddac51/attachment-0001.pdf>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról