BibLista -- A bibliatudományhoz, a Biblia értelmezés- és kultúrtörténetéhezéhez kapcsolódó információk

 

BibLista listáról
Magyar/Hungarian

A lista célja, hogy fórumot teremtsen a tág értelemben vett bibliai irodalommal kapcsolatos események és más idetartozó tudományos, kulturális információk cseréjének. A "bibliai irodalom" fogalmához sorolunk mindent, ami az Ószövetség (Héber Biblia és más változatok) és az Újszövetség része, vagy az ezekkel rokon apokrif, pszeudepigráf szövegek közé tartozik. Ugyancsak szorosan ide tartozó ezen szövegek értelmezés-, recepció-, és kultúrtörténete is az ókortól napjainkig. Fontos, hogy a megosztott hírek a tudományos, akadémiai közönség számára releváns tartalmúak legyenek.

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) BibLista archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

BibLista lista használata
Ha a listára szeretnél írni, akkor erre a címre küldd hozzászólásodat: biblista@listbox.elte.hu.

Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet.

Feliratkozás a(z) BibLista listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) BibLista listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést kapsz, nehogy mások tudtod nélkül felírhassanak. Megerősítésed után feliratkozásod azonban csak a lista szerkesztőjének jóváhagyásával válik teljessé. A szerkesztő döntéséről e-mailben értesítünk. A lista továbbá egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.

Feliratkozás előtt kérlek olvasd el a listaszerver illemtanát!

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetőül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat.
  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni? Magyar/Hungarian  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen
BibLista lista tagjai
(A tagok listája csak a lista adminisztrátora számára érhető el.)

A tagok listájának megtekintéséhez írd be a admin címedet és a jelszavadat:

Admin cím: Jelszó   

BibLista listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


BibLista listát működteti: buzasi.gabor at btk.elte.hu
BibLista adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
listbox.elte.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.18
Python alapú GNU's Not Unix Debian Powered