HebraLista – A magyarországi hebraisztika, judaisztika és bibliatudomány hírei
(Elnézést helyenként a tegezõ formáért, de a lista adminisztrátora nem tudta mindenhol átírni a Mailman alapbeállítását.)
A HebraListáról

A Magyar Hebraisztikai Társaság égisze alatt az ELTE üzemeltetésében működő HebraLista célja az, hogy segítse a kommunikációt a héber, bibliai és zsidó témákkal foglalkozó magyarországi tudományos kutatók, kutatócsoportok és érdeklődők között. Lefedi a hebraisztikát, judaisztikát és bibliatudományt, az ókori, középkori és modern zsidó történelem, irodalom, vallás és kultúra kutatását, nyitott a társtudományok felé, de rajta kívül esnek a kifejezetten felekezeti témák.

A levelezési listán megoszthatók konferenciafelhívások, meghívók nyilvános előadásokra, doktori védésekre, kiállításmegnyitókra, könyvbemutatókra, de állásajánlatok, híradások új publikációkról és egyéb közérdekű, szakmai jellegű információk is. A számos hasonló külföldi szakmai listán terjesztett információt csak akkor továbbítjuk, ha arra külön felkérnek, vagy kifejezetten érdekes lehet a szélesebb hazai szakmai közvélemény számára. A megosztásra szánt híradásokat a lista címére kell küldeni, és a lista gazdáinak a jóváhagyása után kerülnek ki azok a listára. Hozzászólásokra, vitára a listán (jelenleg) nincs lehetőség.

A listát az ELTE BTK Assziriológiai és Hebraisztikai Tanszéke részéről Biró Tamás (lista-adminisztrator), Buzási Gábor és Nemeshegyi Dávid (lista-szerkesztők) kezelik, akik minden véleményt, visszajelzést örömmel vesznek. További információ a http://www.hebraisztika.hu/site/pageprocess.htm?id=614 oldalon.

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretné látni, látogassa meg a hebra archívumot. (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

A HebraLista használata
Ha a listára szeretne írni, akkor erre a címre küldje a hozzászólását: hebra@listbox.elte.hu.

Itt lejjebb feliratkozhat a listára, vagy módosíthatja a listatagsági paramétereit.

Feliratkozás a HebraListára

Töltse ki az alábbi ûrlapot a HebraListára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést fogsz kapni, nehogy mások a tudtod nélkül felírhassanak. A lista egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.

Feliratkozás elõtt, kérem, olvassa el a listaszerver illemtanát! (Ezt az összeállítást az ELTE informatikusai, nem pedig a HebraLista adminisztrátorai szerkesztették.)

  E-mail címe:
  Neve (opcionális):
  Meg kell adnia egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelõzheti vele, hogy mások a tudta nélkül módosítsák listatagsági beállításait! Ne használjon olyan jelszavakat, amelyeket máshol is használ, mivel havonta egyszer emlékeztetõül sima szöveges formában elküldésre kerülhet.

  Ha nem ad meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozása megerõsítése után elküldi önnek. Személyes beállításai szerkesztésénél természetesen bármikor kikérheti e-mailben a jelszavát.
  A jelszó:
  A jelszó még egyszer:
  Milyen nyelven szeretné a listát használni?
A HebraLista tagjai
(A tagok listája csak a lista adminisztrátora számára érhető el.)

A tagok listájának megtekintéséhez írd be a admin címedet és a jelszavadat:

Admin cím: Jelszó   

hebra listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


hebra listát működteti: biro.tamas at btk.elte.hu
hebra adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
listbox.elte.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.18
Python alapú GNU's Not Unix Debian Powered