iig-beta -- Az ELTE IIG fejlesztési projektjeit bemutató lista

 

iig-beta listáról

A levelező-lista célja egy olyan kommunikációs csatorna kialakítása, melynek segítségével mi, az Informatikai Igazgatóság munkatársai pontosabban fel tudjuk mérni az egyetemen oktatók, dolgozók és a hallgatók igényeit, rendszereink tökéletesítése érdekében.

Egy olyan listát szeretnénk létrehozni, ami ugyan a technológiáról szól, de nem veszik el annak részleteiben. Célunk, hogy a nem informatikusi képzettséggel rendelkező felhasználóinknak is lehetőséget nyújtsunk arra, hogy felhasználói ötleteikkel segítsék informatikai megoldásaink fejlesztését.

A listatagok az új rendszereink bevezetése előtt azokhoz már hozzáférést kapnak, így véleményüket, javaslataikat fel tudjuk használni, hogy a végleges változat a lehető legszélesebb felhasználói kör igényeinek megfeleljen. Emellett lehetőség nyílik arra, hogy a felhasználói igényekről, és az új szolgáltatás-ötletekről egy interaktív párbeszéd alakulhasson ki.

A listára való feliratkozás nem kötelező, de minden felhasználónkat szeretettel várjuk. A lista nem moderált, minden tag hozzászólhat a témához.

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) iig-beta archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

iig-beta lista használata
Ha a listára szeretnél írni, akkor erre a címre küldd hozzászólásodat: iig-beta@listbox.elte.hu.

Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet.

Feliratkozás a(z) iig-beta listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) iig-beta listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést fogsz kapni, nehogy mások a tudtod nélkül felírhassanak. A lista zártkörű, a tagok listája külsősöknek nem elérhető.

Feliratkozás előtt kérlek olvasd el a listaszerver illemtanát!

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetőül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat.
  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni?  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen
iig-beta lista tagjai
(A tagok listája csak a lista tagjai számára érhető el.)

A tagok listájának megtekintéséhez írd be a címedet és a jelszavadat:

Cím Jelszó   

iig-beta listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


iig-beta listát működteti: system at caesar.elte.hu
iig-beta adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
listbox.elte.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.18
Python alapú GNU's Not Unix Debian Powered