[Kepviselok] [TTK-Info] ELTE TTK HÖK Hírlevél - 2011. február 15.

TTK HÖK Hírlevél info at ttkhok.elte.hu
2011. Feb. 15., K, 11:39:10 CET


TTK HÖK Hírlevél
                 
     
              Sziasztok! 

                  Alább az ELE TTK HÖK Hírlevelét olvashatjátok! E heti híreink a következők:

                  1. Új Könyvtári Rendszer bevezetése az ELTE-n

                  2. Egyetemi Gyorstollaslabda - felhívás

                  3. HÖOK sportkérdőív - értékes nyereményjáték!

                  4. ERASMUS 7 Lágymányosi állomás - 2011. február 17.

                  5. ERASMUS Kiegészítő Támogatás - pályázat

                  6. IAESTE Junior Nyílt közgyűlés - 2011. február 17.

                  7. Véradás Lágymányoson

                  ---

                  1. Új Könyvtári Rendszer bevezetése az ELTE-n
                  Január 28. és február 14. között megújul az ELTE Könyvtári rendszere. Az átállás több lépcsőben fog megtörténni, ebből kérésünknek megfelelően minél kevesebb fogtok érzékelni a teljes átállásig.

                  A következő két hétben az alábbiakat fogjátok tapasztalni: január 28-nál korábban korábban kölcsönzött könyvek lejárati idejét automatikusan meghosszabbítják a február 14-18-i hétre. Január 28-tól nem láthatjátok saját felhasználói adataitokat az áttelepítések miatt. A kereső felület zavartalanul használható február 14-ig, amikor az új rendszer, az Aleph teljes egészében működésbe lép, és a keresés is új felületen fog történni. Ezekkel a lépésekkel az ELTE Könyvtári Szolgálata mintegy 15 éves lemaradás hozz be, az átállás a Bárczi és a PPK könyvtárai kivételével minden ELTE könyvtárat érint.

                  2. Egyetemi Gyorstollaslabda - felhívás 
                  Egyetemi Gyorstollaslabda (Speed Badminton) szakosztály megalakításához várjuk az érdeklődők jelentkezését. Rendszeres edzés és versenyzési lehetőség! Jelentkezés Elek József Testnevelőnél, 0620 947 86 16 vagy személyesen január 1. után minden hétfő‘n és szerdán 10-12 óráig a BEAC Tornacsarnokban.

                  3. HÖOK sportkérdőív - értékes nyereményjáték!
                  Kedves Hallgató kérünk, töltsd ki az alábbi kérdőívet, amely az egyetemisták sportolási szokásait kívánja felmérni. http://sport.hook.hu/sportkerdoiv/

                  A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája elnökségének kiemelt célja, hogy elősegítse a felsőoktatási hallgatók egészséges életmódra való nevelését a sportolási lehetőségeinek kiszélesítésével. A hallgatói sportéletért végzett munkának a hallgatóság igényei mentén kell történnie, ezért a *Sportkampány* első lépcsője ez a sportolási szokásokat és az ezzel szemben támasztott elvárásokat felmérő kérdőív. A kérdőív kitöltése névtelen és titkos. 

                  E-mail címed megadásával részt vehetsz nyereményjátékunkon, melyen kisorsolunk *1 db két személyes barcelonai hétvégét, 5db EFOTT hetijegyet és 10 db EFOTT napijegyet*, és hozzájárulhatsz, hogy a kérdőív eredményét és az egyetemi sporttal kapcsolatos híreket eljuttathassunk hozzád. Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárultál egy sportosabb felsőoktatás felépítéséhez!

                  4. ERASMUS 7 Lágymányosi állomás - 2011. február 17.
                  Szeretnél külföldön tanulni, új embereket és kultúrákat megismerni, különleges élményekkel gazdagodni, nyelvet játszva tanulni, nemzetközi kapcsolatokat szerezni, növelni munkaerő piaci elhelyezkedési esélyeidet? UTAZZ ERASMUSSAL! FEBRUÁR 17-én a három lágymányosi kari HÖK szervezésében TÁJÉKOZTATÓ NAPOT TARTUNK, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt! Információk és programok az esemény Facebook oldalán: http://www.facebook.com/event.php?eid=125259227547974

                  5. ERASMUS Kiegészítő Támogatás - pályázat
                  Az ELTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat Külügyi Bizottsága, valamint az Egyetemi Hallgatói Szociális és Ösztöndíjbizottság pályázatot hirdet ERASMUS Kiegészítő Támogatás PÓTLÓLAGOS elnyerésére. Pályázhatnak az ELTE hallgatói, akik a 2009/2010-es tanévre utólagosan ERASMUS státuszt (ösztöndíjas vagy 'label') kaptak részképzésre vagy szakmai gyakorlatra. Kizárólag azon tartalékos hallgatók pályázhatnak, akik számára utólag vált lehetővé az utazás ebben a szemeszterben, továbbá azon Master képzésben levő hallgatók, akik a szeptemberi pótpályázat keretében nyertek Erasmus-státuszt. Bővebb információ a http://kulugy.ehok.elte.hu/ oldalon.

                  6. IAESTE Junior Nyílt közgyűlés - 2011. február 17.
                  Az IAESTE ELTE Junior Csoportja érdeklődőket vár lelkes csapatába!
                  Hogy mi is az az IAESTE? Egyesületünk egy nemzetközi szervezet magyarországi tagja. Fő tevékenységünkről, a Nemzetközi Gyakorlatcsere Programról talán már hallottál. Ennek keretében te is kijuthatsz külföldre szakmai gyakorlatot végezni. Miért érdemes csatlakozni hozzánk? Kreatív csapatban dolgozhatsz, gyakorolhatod nyelvtudásodat, belső képzéseken, tréningeken vehetsz részt, bulizhatsz velünk! Ha mindez felkeltette az érdeklődésedet, akkor gyere el a nyílt ülésünkre! Időpont: 2011. február 17. csütörtök 16:30. Helyszín: Déli épület alagsor, 00.418. Bővebb info: iaeste.elte.hu 

                  7. Véradás Lágymányoson 
                  Az ELTE TTK Lágymányosi Campusán, 2011. február 15-16-17.-én 10-től 17 óráig ismét véradást rendez a Magyar Vöröskereszt. Adj vért, és ments meg 3 életet! Kérünk, hogy a regisztrációhoz hozd magaddal a személyi igazolványodat a lakcím és TAJ kártyádat is! 



                  ---

                  Üdvözlettel,

                  Az ELTE TTK HÖK csapata 


                 
                    
             
     
                 
     
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20110215/a6dd90ef/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ttkhok-hirlevel-teo_header_kesz.jpg
Type: image/jpeg
Size: 47893 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20110215/a6dd90ef/attachment.jpg>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról