[TTK HÖK -Képviselők] Egyetemi ombudsman

Hoksza Zsolt - Elnök ELTE TTK HÖK elnok at ttkhok.elte.hu
2017. Május. 2., K, 16:25:36 CEST


Kedves Képviselők!
Kedves Tisztségviselők!

A záró küldöttgyűlési ülésen beszámolok majd erről, de a gólyatábori erőszak után az ELTE-n végzett kutatások nyomán az körvonalazódott, hogy a meglévő hierarchikus struktúra nem képes bizonyos fajta hallgatói problémákra adekvát választ adni. Éppen ezért, tervbe van véve egy egyetemi ombudsman tisztség létrehozása az egyetemen, amely ezt a űrt kívánná betöltetni.

Most indul egy általános figyelemfelhívó kampány az ELTE kampuszain az előítéletesség és a szexizmus ellen, egyúttal az ELTE-n belül rendelkezésre álló támogatási formákra is felhívva a figyelmet. Ezzel párhuzamosan a projekt résztvevői egyetemi fórumokat szerveznek azzal a céllal, hogy pontosabban felmérhessük, az egyetemi polgárok milyen területeken tartják fontosnak az egyetemi ombudsman működését. Ennek a kampánynak az első állomása egy viszonylag gyorsan összerakott esemény lenne, amelyre meg is hívtalak titeket.

A LEN alatt csütörtökön 18:00-kor tartanánk egy fórumot az egyetemi ombudsman rendszerről. Mivel a cél, hogy olyan támogatási forma jöjjön létre, amelyre a hallgatók támaszkodhatnak, fontos, hogy úgy alakuljon ki a koncepció, hogy valós igényeknek felel meg, illetve, hogy maguk a hallgatók tudjanak erről. Éppen ezért kérem, hogy a szakterületi koordinátorok osszák meg az alábbi facebook eseményt a különböző csoportokban. A részvételt pedig örömmel ajánlom mind nektek, mind a mentoroknak.

https://www.facebook.com/events/800793523409137/

Üdvözlettel,
Hoksza Zsolt
Elnök
ELTE TTK HÖK
E-mail: elnok at ttkhok.elte.hu
Telefon: (1) 372-25-00/6054
Mobil: +36703914937
Facebook: http://facebook.com/eltettkhok
Web: http://ttkhok.elte.hu
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://listbox.elte.hu/pipermail/ttkhok-kepviselok/attachments/20170502/f5a74ff9/attachment.html>


További információk a(z) ttkhok-kepviselok levelezőlistáról